Despre mine

Comments: One comment

   Alina Leonte

10157266_659161894156911_8518285397240893143_n   Cum m-aș descrie în 3 cuvinte: Iubitoare de shopping. :P. M-am născut în Iași acum 26 de ani iar momentan locuiesc intr-un orășel mic din Italia: Treviso.

Îmi place să călătoresc, să văd alte culturi și mai ales alte tendințe care predomină în fiecare loc pe unde am fost, sunt pasionată de grafică, fotografie și animale..fără să punem la socoteală hainele, încălțămintea, accesoriile și tot ce ține de fashion.

Am terminat Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor, specializarea Marketing dar dintotdeauna mi-am dorit sa fiu o business woman, o antreprenoare care să reusească să ofere și celorlalte femei ceva valoros din pasiunea mea.

Cursul de Personal Shopper pe care l-am absolvit m-a ajutat  să îți pot oferi informații utile și cât mai diversificate despre fashion, stil, eleganță etc.

Participând și la cursul de Consultant de Imagine, ținut de Carla Gozzi, un guru în moda din Italia am reușit să îmi sedimentez si mai bine cunoștințele pe care le aveam dar și să acumulez altele noi, pentru a oferi informații actuale și utile.

Asta îmi doresc prin acest blog pe care l-am creat: Be Yourself. Vreau să te ajut să îți descoperi stilul vestimentar, să știi cum să te îmbraci în diferite situații, ce te avantajează și ce nu și tot ce trebuie să știi modă.

Fii cu stil!

Certificate completion course Image Consultant and Personal Shopper

  • ghironti petronela  says:

    Buna, Alina! Te felicit si mult succes in continuare! :*

Leave a reply