7 culori pe care le poti asorta la o rochie rosie

Category: Modă și stil Comments: No comments

Rochiile roșii sunt printre cele mai elegante opțiuni vestimentare, dar și cele mai sexy pe care noi putem să le purtăm.

Dar in cele mai multe ocazii ne punem intrebarea: Ce pantofi să porți cu o rochie roșie?

Adevărul este că trebuie să prestăm multă atenție pentru a face alegerea cea mai bună, astfel încât aspectul tău să iasă în evidență prin rochia ta iar tu să te simți bine și să fii sigură de alegerea făcută.

Așa că am decis să mă documentez și să îți prezint ce culori să alegi la pantofi pentru rochia ta roșie.

  1. Negrul

Cea mai la îndemână opțiune și cea mai simplă pentru a asorta o rochie roșie este să alegi pantofi de culoare neagră. Dar pantofii trebuie să fie în ton cu rochia aleasă.

Dacă este de seară atunci caută un pantof deschis cu toc fin ; în timp ce, dacă ai ales o rochie casual alege alt tip de încălțăminte de culoare neagră.

pantofi negri                                               pantofi negri 1

  1. Culoarea nud sau culoare pielii

Dacă te-ai decis să porți o pereche de pantofi culoarea pielii sau nude și aceasta reprezintă o combinație perfectă pentru rochia ta roșie. Cu o pereche de pantofi de această culoare, rochia ta va ieși și mai tare în evidență. Așa că fii pregătită să fii protagonista în acea seară și să nu uiți să zâmbești.

pantofi nude     pantofi nude 1

  1. Albul

Este foarte comun să combini rochia roșie cu pantofi albi, mai ales dacă haina are câteva detalii de această culoare. Dar trebuie să amintesc că este o culoare estivă, deci nu este recomandat să o porți iarna în această combinație.

pantofi albi   pantofi albi 1

  1. Auriu

Rafinamentul culorii aurie asociat cu o rochie de culoare roșie te poate scoate din anonimat. Această combinație este ideală pentru petreceri, gale și alte ocazii care au loc după lăsarea întunericului. Trebuie doar să te asiguri că alegi tonalitatea adecvată care nu este prea strălucitoare și că pantofii nu au decorațiuni care pot pune în umbră rochia.

pantofi aurii

  1. Argintiu

Și argintiul este o opțiune bună pentru rochia ta roșie deoarece oferă luminozitate și eleganță ținutei. Ca și în cazul anterior, este foarte potrivit pentru petrecerile de seară, așa că fii atentă în alegerea nuanței de argintiu care să fie potrivită rochiei tale.

pantofii argintii      gri

  1. Roșu

Deși unele femei nu sunt de acord cu această combinație, tu poți să  alegi o pereche de pantofi roșii la rochia ta de aceeași culoare, dar este foarte important să alegi nuanța potrivită de pantofi , deoarece doua nuanțe de roșu foarte diferite pot ruina look-ul tău.

pantofi rosii 3   pantofi rosii 2   pantofi rosii

  1. Contraste

Atunci când alegi ce culoare să porți la rochia ta roșie, este posibil să mergi și pe ideea de contrast, cu condiția ca evenimentul la care mergi să o permită. În aceste situații, mai informale putem combina rochia roșie cu nuanțe stridente cum ar fi verde crud sau galben, poți să mergi pe nuanțe de albastru: de la cel discret, până la bleumarin sau albastru Klein. Sau dacă ești o fire excentrică poți să încerci și încălțăminte animal print.

pantofi animal print             albastru 1

galben

Indicat ar fi ca tu să alegi culoarea care te reprezintă cel mai bine și îți scoate în evidență stilul personal, atâta timp cât tocurile nu lipsesc din ținuta aleasă.

Te rog să îmi lași un comentariu în care să îmi spui ce culoare ai alege tu pentru rochia ta roșie.

Leave a reply