Toamna- anotimpul esarfelor. Dar cum le purtam?

Category: Modă și stil Comments: No comments

Crezi că eșarfele au fost inventate doar ca să îți țină de cald în anotimpurile reci?

1. Da, așa este dar este doar prima funcție a ei..cea de a ne apară de frig.

Poate cel care le-a inventat avea ca și obiectiv să își acopere gâtul de frig dar în ziua de astăzi eșarfele au mult mai multe întrebuințări.

6287

2. A doua întrebuințare este cea de a atrage atenția asupra părții superioare a bustului și de a crea volum în acea zonă.

Pentru femeile care au forma corpului în formă de pară sau dreptunghi dar este recomandată și pentru cele care au formă de clepsidră, atunci eșarfa este perfectă pentru a atrage mai multă atenție asupra feței și al decolteului.

decolteu   pt fata

 

3. Altă funcție a eșarfei este de a ilumina fața. Îți recomand să alegi o culoare mai tare, care scoate în evidență culoarea pielii feței tale,mai ales când porți un pulover sau o geacă care te face să arați mai palidă.

esarfa pt decolteu   fata   pt fata 1

 

4. Eșarfa o poți folosi și pentru a oferi un pic de culoare unei ținute sobre, unei uniforme de la firma unde lucrezi sau de ce nu,unei ținute simple în care tu te simți foarte bine dar dorești să o scoți din anonimat.

costum 1  costume-dama-office-online-cu-sacou-si-pantaloni

5. Ca și accesoriu pentru a completa o ținută.

accesoriu   geanta 1

 

bentita   centura   geanta

 

La final te las cu un video care prezintă 25 de moduri pentru a purta o eșarfă și te invit să îmi lași un comentariu în care să scrii care este preferatul tău sau pe care ai vrea să îl încerci.

Leave a reply