Ce este in neregula cu viata ta?

Category: Superwoman Comments: No comments

Corp, aspect, înfățișare, numește-l cum vrei, pentru că de acesta ne ocupăm dar, după cum bine știm toate, dăm o importanță foarte mare aspectului exterior uitând, de cele mai multe ori, de aspectul interior.

Dacă te oprești un pic din ceea ce faci și te gândești la ce funcții îndeplinește îmbrăcămintea, vei constata că nu este doar  de a ne îmbrăca ci, prin culorile sale, prin modelele diverse sau prin materialele folosite, vrea să exprime și stările noastre proprii.

Hainele dezvăluie emoții, de asta ele, pot să schimbe stările noastre de spirit.

Când o femeie nu este sau nu a mai fost niciodată în armonie cu propria imagine și cu propriul stil vestimentar ar trebui să își adreseze o întrebare, la care este obligatoriu să răspundă cât se poate de sincer: Ce nu merge în viața mea? De ce sunt nemulțumită de mine?

În spatele oricărei schimbări majore pe care dorești să o faci stă o problemă care pulsează, bate ca o inimă și nu te lasă liniștită până ce nu o bagi în seamă și încerci să faci ceva pentru ea.

În general problemele feminine se învârt în jurul a 3 mari domenii:

1. Primul domeniu este Job-ul unde te canalizezi pe autorealizarea profesională prin dorința de a-ți schimba locul de muncă, de a face carieră, de a ieși în evidență prin capacitățile tale intelectuale.

2.  Al doilea domeniu este cel legat de Relații sau mai bine spus, nevoia de a fi iubită și plăcută de partener, poate o poveste care s-a terminat într-un mod nu tocmai plăcut pentru tine sau pe care o cari după tine deși știi că are nevoie să fie resuscitată sau de ce nu, încheiată.

3. În fine, al treilea domeniu se referă la a fi noi înșine și a fi autentice.

images

Nu este deloc ușor să înfruntăm aceste tipuri de nevoi descrise mai sus, chiar aș putea spune că este fffff greu.

Noi femeile știm bine cât de greu este să trebuiască să gestionăm roluri diferite, să trăim cu toate aceste roluri (de mamă, prietenă, soție, colegă, parteneră, soră etc. )și să întrăm în pielea fiecărui rol ca și cum ne-am schimba de o bluză: de la mamă grijulie să treci la o femeie atrăgătoare pentru parterenul tău sau o femeie autoritară la job.

Din păcate în această poveste uităm să îi acordăm atenție celei  mai importante persoane: TU!!!

O neglijăm sau renunțăm să mai petrecem timp cu partea noastră interioară în detrimentul celorlați sau a problemelor cotidiene pe care suntem nevoite să le înfruntăm.

Dar ce putem să facem?

Începe cu lucruri simple, care să nu îți ocupe foarte mult timp.

1. Scrie o listă cu lucrurile care îți fac plăcere: să te uiți la un fim, să asculți o melodie, să citești, să te plimbi, să mergi la masaj, salon, să meditezi , să nu faci nimic etc. Orice.

Te rog ca lista să conțină cel puțin 50 de lucruri pe care tu ai vrea să le faci.

2. Zilnic rezervă-ți 15 minute pentru a face un lucru din lista de mai sus care te face să zâmbești șă să te simți bine.

3. Când te-ai obișnuit cu acest nou obicei crește timpul petrecut cu tine zilnic, de la 15 minute la 1 oră sau 2, depinde de cât de ocupată ești.

Recomandare: Nu lăsa să treacă o zi fără să faci măcar un lucru micuț pentru tine.

Te invit să îmi lași un cometariu în care să îmi spui care este lucrul pe care ai vrea să îl faci pentru că îți face plăcere dar îl amâni.

Be-Yourself

Leave a reply